Fit / Food

2014 IN SNELTREINVAART

2014. Voor ons een jaar om nooit te vergeten. Wij begonnen aan een nieuw avontuur, de een na het krijgen van haar eerste kind, de ander na het verliezen van haar marketingjob in de mode. Een jaar waarin 2 vriendinnen de handen ineen sloegen en een onbekende weg inrenden. We bouwden aan de fundamenten van ons bedrijf Snel Fit, en leerden nooit eerder zoveel over ondernemen, doorzetten en ergens volledig voor gaan.

Een bedrijf starten met een vriendin is lastig, risicovol. Want tuurlijk vind je elkaar geweldig in de kroeg en met een theetje op de bank, maar werkt het ook in zakelijke zin? Bij ons bijna altijd. In constant contact via Whatsapp, mail en elkaar zeker 2 keer per week zien; wij zijn na dit jaar helemaal aan elkaar gewaagd. Voelden ons #Hollandsnexttopmodels tijdens onze fotoshoots (profi en minder profi), daadgen elkaar uit en vulden elkaar aan. Bo ging niet alleen foodcoachen, maar werd ook fitcoach. We trokken 2 nieuwe trainers aan, Thijs en Judith. Organiseerden een natte neuzen run op een wel heel natte dag, een yoga run op een heel zonnige dag en gaven (en geven!) looptrainingen aan onze enthousiaste leden in Alkmaar, Bergen, Langedijk en Heerhugowaard. Wow. Dat is best wel tof. Oja, Denise werd tussendoor ook nog even zwanger en kan as we speak elk moment bevallen.

2014. Ons jaar. Van Bo en Denise en Snel Fit. In 2015 gaan we door, in sneltreinvaart wederom. Met nieuwe dingen (doe je mee aan onze WE FIT TOGETHER Detox vanaf 5 januari?), nieuwe ideeën en ongetwijfeld some bumps along the way. Wij zien je weer bij de finish.

WIJ WENSEN IEDEREEN VANAVOND EEN PRACHTIGE JAARWISSELING EN HET ALLERBESTE VOOR 2015!

X Denise en Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter