Food

ICE COFFEE A LA MIESSLIFE

Wat Starbucks kan, kan ik en jullie zeker ook! Wij thuis hebben een serieuze koffie verslaving, altijd als we langs Starbucks lopen dan kunnen we het niet laten om naar binnen te gaan! Al is het om de leuke service, de fijn vasthoudende koffiebekers of de manier waarop ze je naam verkeerd op de beker schrijven. Het is iedere keer weer een leuke beleving! Alleen de prijs is, op zijn zachtst gezegd, flink! Tenminste, wij verwennen ons zelf graag met een beker koffie, maar wat nou als je het gewoon zelf kan maken en nog very cheap ook.. Deze koffie is dus én goedkoop en heel erg lekker! En wat is nou leuker dan je visite na een heerlijk diner te verwennen met  zo’n lekkere ijskoffie?

Benodigdheden:
  • 1 kop afgekoelde espresso
  • 5 ijsklonten
  • 2 scheppen vanille roomijs
  • rauwe cacao
  • slagroom
  • chocolade versiersels of koekjes naar keuze(suiker optioneel)
IMG_4331
Bereidingswijze:
Zet de blender klaar en voeg de koffie, ijsklontjes en het roomijs toe en geef de blender een slinger totdat de ijsklontjes fijn gemalen zijn. Schenk de koffie in een mooi glas of beker en maak het af met een dot slagroom en versier met wat chocolade bolletjes of koekstukjes.
Ik heb 2 verschillende versies gemaakt en bij de versie die wat donkerder is heb ik wat rauwe cacao erdoor heen gemalen met de blender en die heb ik afgemaakt met stukjes koek!Enjoy! X Mies.
Mies is een heuse ‘ToetjesPrinses’ en maakt verantwoorde en pure lekkernijen. Wekelijks blogt zij de lekkerste recepten voor ons. Laat je verleiden naar een wereld vol zoete en hartige snacks. De meeste van haar ingrediënten komen bij Organic vandaan. Volg Michelle ook op instagram @miesslife
IMG_4349
print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter