Fit

SNEL FIT VOOR DE 21 VAN EGMOND

Zo leuk! Vanaf 9 oktober bieden wij in samenwerking met Le Champion, die je vast wel kent als organisator van vele grote hardloopevents, en Saucony, ons favoriete merk, een 14 weekse training in aanloop naar de PWN Egmond Halve marathon.

Elke donderdagavond gaan we kilometers maken! Daarnaast ontvang je een schema met 2 aanvullende trainingen (intensieve interval en extensieve interval/duurloop). Samen werken we aan de optimale voorbereiding van jouw deelname aan de 21 kilometer. Je wordt door Thijs professioneel begeleid en krijgt tips ter verbetering van je looptechniek.

We hebben maar een beperkt aantal plaatsen voor deze training in Alkmaar. Meld je dus SNEL aan door een mail te sturen naar info@snel-fit.nl. Meer informatie vind je hier.

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter