Fit

IT RUNS IN THE FAMILY

Twee weken geleden startte ik na de vakantie weer met mijn loopgroep in Heerhugowaard, mijn ouders leek het leuk om ook mee te doen. Even keek ik raar op maar toen realiseerde ik me opeens dat mijn ouders juist degene zijn van wie ik de hardloopgenen heb overgenomen.

FLASHBACK

Ik kreeg gelijk flashbacks naar weekenden dat ik werd mee gezeuld naar alle runs die mijn ouders mee wilden rennen. Hoe ik uren heb zitten kleuren en iedere loper, hoe klein ik ook was, heb aangemoedigd. Hier moesten nog ergens foto’s van zijn…. En ja hoor, ik heb ze gevonden! Schrik niet van alle ongezellige kleuren, snorren en zweetbandjes, ze komen uit de oude doos….

bij de vliegerNa de run moe van het aanmoedigen

gebouwd op snelheidMijn vader in Bergen met mij op de achtergrond

goed gedaan hoorSaucony…. toen al een hoofdsponsor

halve marathon bergenIn de tijd dat alle mannen nog ruig waren met een snor

lopen en lachenEn natuurlijk bloemen bij de finish

Pap en Mam, bedankt voor deze super sportieve jeugd! Een beter voorbeeld had ik niet kunnen hebben!

Liefs Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

1 Reactie

  • Antwoord Rosanne 05.09.2014 bij 10:36

    Prachtige moeder! Lang blond haar, geweldig!

  • Laat een reactie achter