Fit

TOEDELOE!

Wij gaan er even tussenuit. Even lekker niks, geen trainingen geven, geen blogs schrijven, geen social media, gewoon helemaal niks. Bo is naar Frankrijk en ik land as we speak op Ibiza. Inderdaad, net als de rest van Nederland maar ik wilde het wel eens meemaken. Ben benieuwd!

Bo en ik hebben allebei een bewogen jaar achter de rug; Bo haar zoontje werd geboren, ik mijn baan kwijt, samen een bedrijf begonnen en zwanger geraakt. Wow. We waren allebei wel even aan een zomervakantie toe kan ik je vertellen. Dus van ons hoor je de komende 2 weken weinig. Om daarna weer op volle kracht vooruit te gaan. We hebben de ambitie een online sportboutique te openen in het najaar, en om Snel Fit ook in andere steden als loopclub op te zetten. Heb je interesse om voor ons te komen werken als hardloop coach? Laat het ons dan weten.

Tot over 2 weken, tot SNEL!

X Denise en Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter