Snel-fit

DESPERATE HOUSEWIFE

Vorig jaar, tijdens mijn zwangerschap, ben ik voor het eerst naar de negenmaandenbeurs geweest. Er ging een wereld voor me open! Wat een informatie en uitvindingen. Het leek wel alsof ze daar ruiken dat je onwetend bent en de hormonen de overhand van je nemen als je op het punt staat een totaal onbenullige aankoop te doen. al gauw liep ik met tassen vol must haves waar ik de helft nooit van heb gebruikt. Dit jaar ging ik weer heen maar dan nu zonder hormonen en ging met veel minder tassen de deur uit.

READY? SET, GO!

Vanaf deze beurs kan je zo doorlopen naar de huishoudbeurs. Dat is heel kort door de bocht gezegd, net de zwarte markt allen een stuk commerciëler.  Ik heb nog nooit zoveel, op hun manier verzorgde, vrouwen bij elkaar gezien. Ze hebben allemaal oogkleppen op en gaan direct op hun doel(en) af. Alles en iedereen zal daarvoor wijken die in de weg staat.
Ik heb me laten vertellen dat jaren geleden in de voedingshal veel gratis werd weggegeven, dat is nu niet meer zo. Na het proeven van het zoveelste chemisch en smaakloze product had ik die hal wel gezien. Gelukkig waren er ook een paar stands met superfood, cocoswater en andere gezonde drankjes. Hier heb ik meteen van ingeslagen om uit te proberen.

foto 1

ALS EEN ZONNETJE

Bij een spraytanstand zat ik vol bewondering te kijken naar een super blank meisje die na de spray opeens mooi bruin was. Ik mocht het ook proberen! Zitten, sprayen en droog föhnen. Appeltje eitje! In de spiegel zag ik mezelf gehuld in een kleur alsof ik een maand op Curaçao in de zon in slaap was gevallen… Ik leek wel een ster uit de MTV serie Geordie Shore! Gelukkig had ik het wel gezien en kon ik naar huis zodat ik snel mijn gezicht kon wassen. De kleur is nu erg mooi!

X Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter