Fit

HEY YOU RUNNING GURU!

WE’RE LOOKING FOR GURUS

Ben jij een fanatieke marathonloper, loop je triatlons of ben je juist net begonnen met hardlopen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Waarom je bent gaan hardlopen, hoe je het doet, wat het met je doet, alles. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@snel-fit.nl o.v.v. GURU. We komen naar je toe om je te interviewen en zullen foto’s van je maken in je loopoutfit. En nogmaals, je hoeft echt (nog) geen topper te zijn. We zijn juist op zoek naar inspirerende verhalen. Wij zullen regelmatig verhalen van andere lopers gaan posten, hoe meer aanmeldingen hoe beter dus!

BE OUR GURU * info@snel-fit.nl

X Denise & Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter