Fit

OOK SNEL FIT WORDEN?

Vanaf 18/2 starten we met nieuwe trainingen! De kosten voor zowel de starters- als de gevorderdentraining bedragen EUR 69,- per zes weken, met 2 trainingen per week.

STARTERSTRAINING

Op 19 februari beginnen we met een nieuwe training voor startende lopers. Deze training is geschikt voor mensen die nu niet meer dan 10-12 minuten aaneengesloten lopen en dit willen uitbouwen. Tijdens deze zesweekse training, lopen we 2 keer per week in groepsverband. Op woensdagavond om 20.00 en op zaterdagochtend om 10.00 verzamelt de groep in de Alkmaarder Hout. We bouwen het tempo en de afstand onder professionele begeleiding rustig op, en je krijgt tips om je looptechniek te verbeteren. Na de eerste zes weken loop je minimaal 20 minuten aaneengesloten hard.

GEVORDERDENTRAINING

Loop je nu zo’n 40-50 minuten achter elkaar hard en wil je je conditie verder opbouwen? Of heb je je opgegeven voor een run en wil je een extra stok achter de deur om te trainen? Dan is de gevorderdentraining van Snel Fit iets voor jou. Snel Fit begeleidt je in het behalen van je persoonlijke doelstellingen en geeft je tips voor het verbeteren van je looptechniek. Er worden naast duurlooptrainingen, ook intervaltrainingen gegeven om zo de conditie te optimaliseren.

De training vindt vanaf 18 februari plaats op dinsdag om 19.00 en op zondag om 10.00. In groepsverband trainen werkt extra motiverend en is een leuke manier om in contact te komen met andere hardlopers. Indien mogelijk, geven we ons samen op voor een run.

Dus waarom de looptrainingen van Snel Fit?

  • Training voor mensen met veel en weinig loopervaring
  • 6 weken, 12 trainingen
  • 10% korting op hardloopartikelen bij Telstar Megastore Alkmaar
  • Onder professionele begeleiding je conditie optimaliseren
  • Geen schema’s maar een persoonlijke aanpak
  • Tips voor het verbeteren van je looptechniek
  • Nog geen EUR 6,- per training.

Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur ons dan een mail.

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter