Food

Berry White, een fantastische keuze in biologische frisdrank

Berry White kennen we als de iets wat gezette, inmiddels overleden, zanger, met die ontzettend zwoele stem. Ik, als echte Barrry White fan, was daarom gelijk gecharmeerd van de sapjes van Berry White. Het heeft uiteraard alleen niks te maken met de zanger ;-). Ik vond de flesjes  in de winkel van Organic Food for You.

BERRY WHITE: PUUR NATUUR

In 2012 richt Andrew Jennings, het merk op. Hij wilde een drankje ontwikkelen boordevol smaak wat niet alleen goed voor je is, maar tegelijkertijd een maatschappelijk betrokken onderneming opzetten. De truc was om de gezondheidsvoordelen uit de ingrediënten te mixen met  heerlijke smaken en daarmee een unieke drank te creëren dat zowel organic is als gezond.
Naar mijn mening is dat helemaal gelukt. De juices hebben een zachte smaak, zijn absoluut niet overheersend en je houdt er geen vreemde nasmaak aan over. En wat zo leuk is aan Berry White, is dat er van elk verkocht flesje een minimale donatie van 10% wordt geschonken aan Global Angels, een bedrijf dat duurzaam ondernemen stimuleert.

berry white

DE SMAKEN

*Lemon, Ginger & Acai Berry with White Tea & Yerba Mate
Rijk aan anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en gember voor een spijsverterings- boost

*Cranberry, Guava And Elderberry with White Tea and Guarana
Rijk aan anti-oxidanten, vitaminen en vruchten die je energie geven

*Pomegranate & Blueberry with White Tea
Hoog in anti oxidanten, vitamine B complex, mineralen en voedingsvezels.

*Goji Berries, Peaches, with White Tea & Echinacea
Rijk aan anti-oxidanten, vitaminen en mineralen als kalium en ijzer. En het immuunsysteem verbeterende  echinea.

Ondanks de kleur van de sappen, bevatten ze geen kunstmatige zoetstoffen, toegevoegde suikers, koolzuur, fruit extract, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.  Echt een aanrader dus. Mijn favoriet was de Pomegrante & Blueberry, maar eigenlijk waren ze allemaal heel goed te doen. Helemaal lekker na een intensieve workout.

x Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter