Personal / Snel-fit

HAARLEM HOTSPOT: BAR WOLKERS

Bar Wolkers: op advies van de meeste stijlvolle bewoonster van Haarlem (en tevens ontwerpster van deze website) gingen wij deze week lunchen bij Bar Wolkers. Geparkeerd bij De Kamp en op de hoek van de Gedempte Oude Gracht vonden we het pas geopende Bar Wolkers. Ondanks het druilerige Hollandsche Winterweer was het gezellig druk en werden we verrast door de gezellige sfeer. Er wordt uitsluitend met biologische producten gewerkt (en daar houden we van) en heeft een simpele kaart. Goeie tosti, een broodje ossenworst van Hergo uit Amstelveen en lekkere kaasjes. Wij kozen de tonijnsalade op brood. Was lekker, en gewoon zoals ‘ie moet zijn.

foto 1-3

Daarna bestelden we een cappuccino toe en ook de koffie was was goede kwaliteit, met lekkere melkschuim. Het voelt hier als een tweede huiskamer, een plek waar je rustig kunt werken. Geen pretenties en zonder opschmuck. Een verrijking voor Haarlem! En voor wie nog nooit in de hoofdstad van Noord-Holland is geweest: ga erheen! Waar Alkmaar volzit met de overbekende winkelketens, vind je in Haarlem heerlijke kleine boetiekjes en leuke winkeltjes. Ideaal voor een dagje winkelen.

BAR WOLKERS
Gedempte Oude Gracht 139
Haarlem

bar wolkers

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter