bootcamp zwanger

Bootcamp & Yoga / zwanger

Nieuw bij Snel Fit: Bootcamp & Yoga voor zwangeren in Alkmaar!

Vanaf 7 januari 2018 kun je op zondagochtend om 9.30 uur bij Snel Fit meedoen met bootcamp & yoga voor zwangeren in Alkmaar, onder begeleiding van Denise (ook zwanger!) en een yogadocente. Zo’n 90 minuten lang heb jij even helemaal tijd voor jezelf én ben je gezellig met andere zwangere ladies.

Tijdens je zwangerschap in beweging blijven is supergoed voor jou en de baby in je buik. En ik heb het zelf al een keer mogen ervaren: je bent veel sneller fit na je bevalling als je ervoor blijft sporten.

Wat kun je verwachten van de Bootcamp & Yoga voor zwangeren?

Als je zwanger bent, kun je geen rechte buikspieren trainen. Dus sit-ups gaan we niet doen! En no worries: veel hardlopen staat ook niet op het programma. Sommigen vrouwen hebben bekkenklachten en je lijf maakt allerlei hormonen aan die voor veranderingen zorgen. Daar houden we natuurlijk rekening mee! De focus ligt op het bijhouden van je conditie en het trainen van andere spiergroepen, zoals je armen en benen.

Tijdens de bootcamp sport je lekker in de buitenlucht en maak je je hoofd leeg! Daarna gaan we naar Denise’s huis naast De Hout voor de yogales.

Deze training gaat per 10 weken. Wees snel, want er kunnen maar acht dames meedoen!

Dus wat is het precies?

– Wat: Bootcamp & Yoga voor zwangeren in Alkmaar
Voor wie: voor zwangere vrouwen in alle trimesters
– Duur: max. 90 minuten
– Tijd: zondag van 9.30 – 11.00 uur
– Verzamelplek: Nabij de Alkmaarder Hout
Locaties: bootcamp in De Hout en yoga bij Denise thuis
– Kosten: € 125,- per 10 weken.

En wil je na je bevalling weer SUPER Snel Fit worden? Lees dan meer over onze pakketten. Je kunt hierbij een combinatie van bootcamp met de groep en personal training.

Meer informatie?

Bij deelname aan de trainingen van Snel Fit ga je akkoord met de algemene voorwaarden.