STARTERS+

Ben je onlangs begonnen met lopen maar wil je liever in teamverband trainen? Of heb je behoefte aan professionele begeleiding? Dan is de starters+training van Snel Fit echt iets voor jou. Deze groep is voor lopers die al enige ervaring hebben en nu ongeveer 20 minuten aaneengesloten kunnen rennen. We gaan het tempo rustig verbeteren en je uithoudingsvermogen vergroten.

Waarom is hardlopen nu eigenlijk zo goed voor je? Het is aangetoond dat mensen die regelmatig hardlopen, een betere weerstand opbouwen en minder vaak last hebben van stress. Wanneer je rent, maakt je lichaam endorfine aan, een heel fijn gelukshormoon dat je hetzelfde gevoel geeft dat je ervaart bij het eten van chocola. Alleen is hardlopen wel wat gezonder natuurlijk. Daarom dus!

LESTIJDEN EN PRIJZEN

HEERHUGOWAARD – dinsdag 20:00

Better your run – Op dinsdag om 20.00 verzamelt de groep bij Strand van Luna. Ben je net begonnen met hardlopen of al gevorderd dan kan je terecht bij deze training. Je krijgt tips om je looptechniek te verbeteren, verbetert je uithoudingsvermogen en spierkracht onder professionele begeleiding.  Elke week is de training anders, maar altijd gericht op het verbeteren van jouw hardloopdoel. Je kan altijd instromen.

Tijdens deze tienweekse training, lopen we 1 keer per week in groepsverband. Van deze training kun je verwachten dat je sneller en sterker wordt. Het is aan te raden er minimaal zelf 1x per week een duurloop naast te lopen.

Kosten € 65,- per 10 weken

 ___

Waarom de starters+training van Snel Fit?

  • Training voor mensen met weinig loopervaring
  • 10 weken, 20 trainingen
  • Leuke kortingen en spaaracties voor onze leden
  • Onder professionele begeleiding je conditie verbeteren
  • Geen schema’s maar een persoonlijke aanpak
  • Looptechniek verbeteren en spierkracht opbouwen
  • Slechts € 6,50 per training*

*Cursussen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Bij deelname aan de trainingen van Snel Fit ga je akkoord met de algemene voorwaarden.