Snel Fit / Challenge

SNEL FIT IN 6 WEKEN!

We doen onze naam eer aan…Denise en Bo begeleiden je gedurende 6 weken om helemaal fit te worden, van binnen en van buiten!

  • Volg 3 weken onze zeer effectieve detox
  • Neem 6 keer deel aan onze Bootcamp op woensdag om 20.00 uur en ontvang een schema met de tweede training in de week (een duurloop).

Snel Fit /Detox; Je ontvangt de eerste week een afbouwschema om je voor te bereiden op de detox die in week twee van start gaat. Daarna bouw je je normale voeding weer op met een opbouwschema. Dit alles staat duidelijk omschreven in het programma dat je per email ontvangt.

Snel Fit / Bootcamp; De Bootcamp vindt plaats in een leuke groep met persoonlijke en professionele begeleiding en start in de Alkmaarder Hout bij het Hertenkamp.

Kosten

Deze zesweekse challenge kost € 139,-.*
Wij zijn telefonisch en per Whatsapp bereikbaar voor al je vragen. Samen staan we sterk! Alle trainingen zijn gefocust op vetverbranding en het trainen van je spieren.

*De prijs van de challenge is gebaseerd op de detox met de groenten- en fruittas. Wil je de detox liever kant en klaar dan komt er een bedrag bij van; drie dagen €10, vier dagen €15 en vier dagen €20.Voor meer informatie over het verloop van de detox klik hier.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen, info@snel-fit.nl. Wil je meer weten? Stuur ons dan een mailtje.

Ben je al lid van Snel Fit? App ons dan even voor de mogelijkheden.

Bij deelname aan de trainingen van Snel Fit ga je akkoord met de algemene voorwaarden.