Partners

Snel Fit werkt samen met een aantal fijne partners in de regio Alkmaar, waar jij als lid van Snel Fit ook van kunt profiteren.

ALL4RUNNING

We zijn trots dat de grootste hardloopspeciaalzaak van Nederland in ons eigen Alkmaar gevestigd is. De All4running Flagship Store, te vinden op Breedstraat 38, is dé plek om hardloopschoenen aangemeten te krijgen. Op de eerste verdieping vind je een atletiekbaan met een uitgebreid scansysteem (de All4running Shoe Advisor) waar je precies te weten kunt komen welke schoenen bij jouw loopstijl passen. Op de begane grond vind je de nieuwste en mooiste collecties hardloopkleding.

In de All4running Flagship Store in Alkmaar krijgen leden van Snel Fit een korting van 15% op de adviesverkoopprijs!

Je vindt All4running op het volgende adres:
Breedstraat 38
1811 HG Alkmaar
Telefoon: 072 520 0099

ORGANIC FOOD FOR YOU

Biologische supermarkt Organic is een bron van inspiratie, kennis en ervaring. Zij selecteren de beste ingrediënten. De producten zijn lekker, vers en 100% puur. Natuurlijk beter: voor mens, dier en leefomgeving! Achter alle producten zit een verhaal. Niet hoogdravend, wel eerlijk. De producten hebben een eigen identiteit. Daardoor smaken zij naar wat ze zijn. Puur en echt. Om lekker te kunnen eten en drinken is ook kennis nodig over de herkomst van de producten. Daarom hecht Organic waarde aan het geven van eerlijke informatie. Zij combineren de kwaliteit van de lekkerste ingrediënten met het gemak van de supermarkt in nu al 6 filialen door heel Nederland.

Ook partner van Snel Fit worden? Neem dan contact met ons op!