Snel Fit / Over ons

#wefittogether

Denise startte in 2013 Snel Fit en al snel werd Bo haar partner. In 2017 ging Denise alleen verder met Snel Fit, dat inmiddels is uitgegroeid tot een bekend platform voor sport, voeding en heel veel andere dingen die het leven nét een beetje aangenamer maken. Denise neemt je rennend mee in haar leven en motiveert je via haar blog en social media. Van Alkmaar tot Parijs, door dik en door dun.

En wil je ook mee trainen? Join ons dan in Alkmaar of neem contact op voor informatie over onze personal training. We fit together!

DENISE…

Denise Snel (35) is sinds het afronden van haar studie actief in de marketing en heeft naast Snel Fit een eigen marketing consultancy: Quick Branding. Na haar burnout in 2008 In 2009 begon zij bij het moederbedrijf van hardloopmerk Saucony te werken. In dit bedrijf vormde hardlopen uiteraard een sterk onderdeel de bedrijfscultuur. Al snel was Denise besmet met het runnersvirus en deed zij mee aan verschillende hardloopwedstrijden.

Enthousiast als ze was, wilde Denise ook anderen motiveren om te gaan beginnen met hardlopen. Vandaar dat ze begon met het geven van trainingen aan een aantal aspirerende hardlopers en bootcampers. Inmiddels is Snel Fit uitgegroeid tot één van de bekendste fitclubs van Alkmaar en omgeving. Denise is in het bezit van het certificaat Hardloop trainer van de AALO en geeft personal training en bootcamp in Alkmaar en omgeving.

Contact