Intervaltraining Alkmaar

Jij bent een redelijk ervaren hardloper en je rent regelmatig een duurloop. Eigenlijk wil je wel sneller worden en je conditie verbeteren, maar een intervaltraining vind je lastig. Dat is mooi, want wij kunnen je helpen!

We gaan het tempo rustig verbeteren en je uithoudingsvermogen vergroten. Samen trainen we 45 minuten vanuit de Alkmaarder Hout en daarmee ga jij zeker weten snel fit worden!

Lestijden en prijzen

  • Start nieuwe 10 weken op donderdag 5 januari 2017

Op donderdag om 20.00 verzamelt de groep bij de bloemenklok in de Hout. Je krijgt tips om je looptechniek te verbeteren, verbetert je uithoudingsvermogen en spierkracht onder professionele begeleiding.  Elke week is de training anders, maar altijd gericht op het verbeteren van jouw hardloopdoel.

Tijdens deze tienweekse training, lopen we 1 keer per week in groepsverband. Van deze training kun je verwachten dat je sneller en sterker wordt. Het is aan te raden er minimaal zelf 1x per week een duurloop naast te lopen of om mee te doen met onze bootcamp voor runners in Alkmaar of Heerhugowaard.

Kosten € 50,- per 10 weken, trainingsduur 45 minuten.

Waarom de intervaltraining van Snel Fit?

  • Leuke kortingen en spaaracties voor onze leden
  • Onder professionele begeleiding je conditie verbeteren
  • Geen schema’s maar een persoonlijke aanpak
  • Looptechniek verbeteren en spierkracht opbouwen
  • Slechts € 5,- per training*

*Trainingen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur ons dan een mail. Bij deelname aan de trainingen van Snel Fit ga je akkoord met de algemene voorwaarden.