Gastbloggers

Wij vinden het hartstikke leuk om blogs over FIT*FOOD*FUN te schrijven. Wij weten dan ook alles van running en #healthylifestyle. Maar sommige dingen laten we aan experts en insiders over….

DENICE ELSINGA

Denice Elsinga is al een tijdje ‘snelfitter’ bij Snel Fit. Het zal je dan waarschijnlijk ook niet verbazen dat zij sporten heel erg leuk vindt. Of het nou om hardlopen, bootcampen of een intervaltraining gaat, Denice vindt het heerlijk om dit in de buitenlucht te doen.  Ze woont samen met haar vriend in het prachtige Alkmaar en heeft naast het sporten een passie voor koken en fotograferen. Op haar eigen website www.foodsprieten.nl kun je al haar creaties bewonderen, of natuurlijk gewoon uitproberen. Je zult Denice hier regelmatig voorbij zien komen met lekkere, leuke en/of gemakkelijke recepten.

IMG_0044

ESTHER NEDERKOORN

Een enorm enthousiaste, energieke ongeveertiger die zich op eigen-wijze door het leven beweegt. Houdt er een gezonde levensstijl op na maar is ook niet vies van een avondje doorzakken. Newyorkcitytripper, geeft yogales, loopt hard  en maakte deel uit van het Runner’s world Dreamteam 2015. Op Snel Fit vertelt ze alles over haar grote passie hardlopen.

esther

LIANNE VOS

Lianne is 27 jaar, woont in Alkmaar en werkt als laborant in Amsterdam. Zij is een mega fanatieke hardloper, met vele droomruns op haar naam, waaronder New York, Berlijn, Rome en zelfs de beruchte 60 km van Texel. Lianne zal voor Snel Fit bloggen over haar runs en de trainingen ernaar toe.

Parijs

FLEUR VAN DEN NIEUWENDIJK

Vegan Foodie Fleur komt net als Bo & Denise uit Alkmaar. Sinds oktober 2014 eet ze volledig veganistisch, ze voelt zich energieker maar deed dit vooral om haar liefde voor dieren. Buiten koken om loopt ze graag hard, het liefst in de vroege ochtend. Wil je meer van Fleur haar vegan creaties zien, neem dan een kijkje op haar Instagram @fleurloves2eatsleeprunrepeat

20151007_121006_resized

NELLEKE – BAKERNELLA

Nelleke, bekend als Bakernella, enthousiast en energiek maar vooral gek op taartjes! Als ontspanning naast haar drukke baan – marketing manager bij een ICT bedrijf – maakt ze dan ook graag lekkere koekjes, cake, taartjes en toetjes. Geen healthy hobby maar een guilty-pleasure hobby welke is uitgegroeid naar een succesvol klein bedrijfje. En dat ze er nog zo fit uitziet komt door haar fanatieke hardlopen en (kick)boksen. Volg haar ook op Facebook

nelleke

SONYA BLOEMHARD

Sonya ken je misschien als zangeres van The Sunclub (weppa, weppaaaa) maar inmiddels is zij een gerenommeerd visagist in binnen én buitenland. Een kleurrijke verschijning, die onder andere werkte voor Yves Saint Laurent, Diesel, L’Oreal en Tony & Guy. Sonya is een van onze vaste gastbloggers en zal je op de hoogte houden van haar werkzaamheden in het fashionwereldje.

sonya