snel fit na je bevalling

Bootcamp: snel fit na je bevalling

Nieuw bij Snel Fit: Snel Fit na je bevalling in Alkmaar!

Vanaf 1 augustus 2018 kun je op zondagochtend om 9.30 uur bij Snel Fit meedoen met een bootcamp speciaal voor dames die net zijn bevallen. De training is onder begeleiding van Denise (dan ook net bevallen!) en vindt plaats in de Hout in Alkmaar. Een uur lang heb jij even helemaal tijd voor jezelf én ben je gezellig met andere new momies.

Je kunt met de ‘Snel fit na je bevalling’ workouts beginnen vanaf zes weken na je bevalling. We adviseren je om je deelname eerst te overleggen met je verloskundige of gynaecoloog tijdens de zes weken controle. We gaan uiteraard niet vol gas trainen, maar bouwen je conditie voorzichtig op. En het is altijd lekker buiten! Elke week iets anders, gericht op het herstel van je lijf na je zwangerschap en bevalling.

Wat kun je verwachten van de Bootcamp: snel fit na je bevalling

Vlak na je bevalling kun je nog geen rechte buikspieren trainen. Dus sit-ups gaan we niet doen! En no worries: veel hardlopen staat ook niet direct op het programma. We houden rekening met jouw persoonlijke behoeftes. De focus ligt op het opbouwen van je conditie en het trainen van je core, je rug, armen en benen. Het is een complete training voor herstel van je hele lichaam. Tijdens de bootcamp sport je lekker in de buitenlucht en maak je je hoofd leeg. Genieten dus!

Deze training gaat per acht weken. Wees snel, want er kunnen maar tien dames meedoen!

Dus wat is het precies?

– Wat: Bootcamp: snel fit na je bevalling
Voor wie: voor vrouwen vanaf 6 weken na de bevalling
– Duur: max. 60 minuten
– Tijd: zondag van 9.30 – 10.30 uur
– Start: 1 augustus 2018
– Verzamelplek: de Alkmaarder Hout
– Kosten: € 65,- per 8 weken

En wil je na deze acht weken door trainen bij Snel Fit? Lees dan meer over onze pakketten. Of doe mee met onze reguliere bootcamps! En wil je meer tips om na je bevalling in shape te komen, lees dan deze blog.

Meer informatie?

Bij deelname aan de trainingen van Snel Fit ga je akkoord met de algemene voorwaarden.