Fit / Personal / Snel-fit

Ik stop met Snel Fit :(

Ik zal het maar gewoon meteen zeggen zoals het is: ik stop ermee. Ik ben uitgerend, uitgecoacht en uitgeburpee’t.

Sommigen zullen gaan juichen: YES! Ik word niet meer afgemat door Denise “De Beul” Snel. Haha. Maar dat afmatten heb ik met zó veel plezier gedaan.

Eind 2013 besloten Bo en ik Snel Fit te starten en we hadden meteen succes, online en offline. In de loop van de jaren waren de groepen soms (over)vol en soms te leeg, maar wij boden consistente trainingen aan sportievelingen en minder-sportievelingen in de regio Alkmaar. Ik heb het altijd gedaan met heel veel passie voor sport en liefde voor mijn leden. Vertelde tijdens de trainingen veel over mijzelf en mijn privé leven en hoop ook altijd de juiste interesse te hebben getoond naar de tientallen vrouwen (en een handje vol mannen) die ik de afgelopen jaren heb mogen ontmoeten.

Nu is het tijd voor mij om te stoppen. Ik bedacht Snel Fit uit nood; een motivatie om zelf te sporten en een eigen bedrijf willen starten omdat ik in de recessie mijn marketingbaan verloor. Maar mijn leven was 5 jaar geleden compleet anders. Inmiddels heb ik een prachtig, jong gezin met 2 mooie meisjes en Frank aan mijn zijde. Een toffe baan in loondienst, die ik met de gedrevenheid van een ondernemer doe en een druk sociaal leven. Ik heb de balans opgemaakt en ik heb besloten dat Snel Fit helaas niet meer past in het leven dat ik nu heb. ‘Tuurlijk, ik zou andere dingen kunnen opgeven, maar dat zijn blijkbaar dingen die ik echt niet wil missen. En wat ik nu mis is meer rust en ontspanning voor mezelf.

Bedankt aan al die mooie en lieve mensen die ik de afgelopen 5 jaar in De Hout heb mogen trainen. Jullie maakten een betere en fittere vrouw van mij en ik hoop, ik ook een beetje van jullie.

Tot snel…!

X Denise

PS! Ben jij of ken jij iemand die het stokje van mij wil overnemen? Neem dan heeeul snel contact met me op 🙂

print

Comments

comments

Vorig artikel

Wat je misschien ook interessant vindt