wimperextensions
Personal

Mijn nieuwe verslaving…

Onderzoek heeft uitgewezen dat 50% van de vrouwen mascara zou kiezen als ze maar 1 product mogen gebruiken. Maar hoe zou het zijn als je wimpers altijd lang, vol en donker zijn? (In dat geval zou ik zéker voor concealer kiezen, hahaha #wallenweg)

Ik heb het dus over wimperextensions. Sinds kort heb ik ze, na jarenlang gedacht te hebben: het lijkt me zó handig/wat scheelt het ’s ochtends veel tijd/grrr, klaar met de wimperkruller/oh jee, het regent en ik moet trainen. Ik ging via mijn goede vriend Dave naar dé nieuwe lash bar in town, van zijn prachtige vriendin Pomme: Pomme’s Lash Bar in Heerhugowaard. Pomme (man, man wat een geduld heeft die vrouw) bracht de wimpers één voor één aan op mijn eigen wimpers. Het hele proces duurt zo’n anderhalf uur, maar ik voelde me in de stoel erg op mijn gemak.

Inmiddels zijn we twee weken verder en ik ben nog steeds erg tevreden over het resultaat. Het is even wennen dat je ze hebt, maar eigenlijk had ik al gauw door dat je gewone dingen kunt doen. Lenzen in en uit, je andere make-up verwijderen en zachtjes in je ogen wrijven. Oké, áls er dan één uitvalt, schrik je wel even. Ik slaap op mijn linkerzij en ik merk dat dat oog wel wat ‘kaler’ is geworden. Rechts is nog helemaal top! En hoeveel tijd bespaar ik nu ’s ochtends! Ik doe alleen wat mascara onder en breng mijn eyeliner aan.

wimperextensions

Ik heb geen Kim Kardashian-look, maar Pomme had goed door dat die look ook niet bij mij past. Ik ben verliefd op de natuurlijke wimpers en ga zeker terug! Dus: écht een tip voor een extra feestelijke look tijdens de feestdagen. En volg haar op Instagram voor leuke acties: @pommes.lash.bar. Dank je wel, Pomme!

Pomme: www.pommes-lashbar.nl info@pommes-lashbar.nl / 06 19252766

wimperextensions

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt