Food

She’s back: heerlijke vega-wraps van Denice

Na zes maanden ben ik weer terug als blogger bij Snel Fit en ga ik regelmatig een fijn recept delen. Nu zelf nog back in shape, in februari ben ik namelijk bevallen van een prachtige zoon, Joep! Een behoorlijke life changer, een kindje in je leven, maar wel het allermooiste wat mij is overkomen. De afgelopen maanden heb ik me gefocust op alle nieuwe dingen in ons leven en dat kost behoorlijk wat energie! Nu is het weer tijd geworden om recepten te delen met jullie. Een recept dat je zonder schuldgevoel kunt eten.

Joep is bijna toe aan zijn eerste babyhapjes, maar daar kom ik later nog wel een keer op terug (met een leuk recept??:))

Ik ben weer bijna op mijn oude gewicht. Die laatste loodjes zijn het zwaarst, maar dat gaat zeker goed komen. Ik probeer vooral veel groente en fruit te eten. Omdat de factor tijd steeds kostbaarder wordt, ga ik nu vaak voor gezonde en snelle gerechten. Dit vega-gerecht is daar een goed voorbeeld van. Ik hoop dat het jullie net zo smaakt als mij! Bon appétit!

X Denice

 Wat heb je nodig?

 • Een bloemkool
 • Twee zoete aardappelen
 • Shoarmakruiden
 • Wraps
 • IJsbergsla
 • Drie eetlepels Griekse yoghurt
 • Knoflookteentje
 • Een citroen
 • Peterselie
 • Peper & zout
 • Olijfolie

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 200 graden. Brokkel de bloemkool in roosjes en snijd de zoete aardappel in blokjes. Doe de groenten in een kom en mix met drie eetlepels shoarma kruiden. Sprenkel er dan wat olijfolie over en verdeel over een met bakpapier bedekte bakplaat. Zet 20 minuten in de oven. Maak een sausje door een teentje knoflook te persen, de peterselie fijn te snijden, twee eetlepels citroensap uit te knijpen en alles samen te mengen met de Griekse yoghurt en een beetje peper en zout. Bak de wraps even kort aan beide kanten in de pan. Zet alles op tafel en vul zelf je wraps!

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt