Fit / Personal / Snel-fit

Bo rent weg bij Snel Fit

Het is al een tijdje stil bij ons, dat heb je misschien wel gemerkt. En daar is een reden voor, want achter de schermen gaat er één en ander veranderen bij Snel Fit. We kunnen er een heel lang verhaal over schrijven, maar dat is niet nodig. Bo gaat Snel Fit verlaten. Het is tijd om allebei onze eigen weg in te slaan. Niet omdat we elkaar niet meer lief vinden, maar omdat dit de beste keuze is. Bo begint een eigen fitclub in de regio Heerhugowaard/Langedijk. Eigenlijk verandert er niet veel, want we draaiden allebei al onze eigen toko, maar dan onder 1 naam. En nu worden dat dus twee namen: Bij Bo is waar je zijn moet voor de allerleukste bootcamps en personal training in de regio Heerhugowaard/Langedijk.

In echte vriendschap kun je zijn wie je wil zijn. Daarom gunnen we dit elkaar. We zijn samen Snel Fit gestart, hebben veel (van elkaar) geleerd en het is goed zo.

Voor de duidelijkheid: Denise gaat gewoon verder met Snel Fit in de regio Alkmaar!

We zouden het leuk vinden als je Bo gaat volgen op haar nieuwe social media-kanalen:

  • Instagram: @trainenbijbo en @foodbijbo
  • Facebook: www.facebook.com/trainenbijbo

De Snel Fit Detox kan tot maandag 31 juli besteld worden, daarna is deze niet meer via Snel Fit verkrijgbaar.

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt