Fit

Hardloopkleding voor de lente!

Margon werkt bij All4running in Alkmaar en is daarom altijd op de hoogte van de nieuwe trends en tips op het gebied van sportkleding en -schoenen. Lees hier haar ultieme tips voor de lente en klik op de foto’s om ze direct te kopen in de webshop 🙂

Als je naar buiten schijnt de zon vol op: het is LENTE! Eindelijk als je het mij vraagt. Tijd voor het voorjaarszonnetje, dunnere jassen en misschien wat lichte stress voor het komende bikiniseizoen… Maar bovenal de tijd voor de nieuwe voorjaars- en zomercollectie op het gebied van sportkleding! En zeg nou zelf, in nieuwe sportkleding sport je toch meteen veel lekkerder? 😉

Trends

De collectie van dit seizoen is er een van uitersten. Van rustige pasteltinten tot aan drukke prints in neon kleuren, je kunt het zo gek niet bedenken. Toch hebben ze een ding gemeen; het ziet er enorm vrolijk uit. Opvallend is de pasvorm, het mag dit seizoen weer wat losser. Ideaal als je niet van strakke shirtjes houdt of een en ander wilt verbloemen. Ook hebben een aantal merken shirtjes die wat langer uitvallen.

Naast al het kleurige geweld zien we ook de bekende basistights in de collectie in verschillende lengtes. Ook hebben veel merken shirtjes of jacks in de collectie in bijvoorbeeld zwart of donkergrijs. Zo kun je een hippe tight met print dus prima combineren met een rustig shirtje.

Favorites

Zeker op dit soort momenten is All4running net een snoepwinkel! De leukste items komen voorbij en ik lijk altijd wel iets nieuws nodig te hebben. Dat mijn kast ondertussen uitpuilt van de sportkleding laten we natuurlijk even achterwege. Speciaal voor jou heb ik mijn favoriete setjes op een rij gezet.

Asics

De Asics fuzeX 7/8 Tight vind ik dus echt te gek met die vrolijke print! Er zit een aantal roze tinten in, maar door deze tight te combineren met het Asics Graphic T-Shirt haal je juist het stoere naar voren. Ga je liever voor een lieve look? Neem dan een van de fuzeX Seemless Shirts mee in je combinatie.

Newline

Newline is al jaren een bekende naam in de hardloopwereld. Toch stonden ze niet echt bekend om hun gave prints. Dit seizoen komt daar zeker verandering in! Ik combineer het Imotion Printed Jack met dit Imotion T-shirt en een 2-layer Short. Vooral die laatste is voor mij onmisbaar in mijn kledingkast. Ik draag mijn hardloopkleding net zo graag in de sportschool, en op deze manier heb je nooit last van inkijk of andere ongemakken.

New Balance

New Balance is de laatste jaren echt met een opmars bezig wanneer we het hebben over de kleding. Vooral de spring/summer collectie is erg goed, en daarom ook in no time uitverkocht. Rennen naar die winkel dus dames! Ik draag niet veel capri’s, maar deze Printed Accelerate Capri zit niet alleen lekker, hij staat ook super! Net iets anders dan anders, en steelt daarmee meteen mijn hart. Ik combineer hem nu met het Impact Half Zip Shirt, maar als het wat warmer wordt ga ik zeker voor het Ice Print T-Shirt!


Nike

Nike heeft weer een collectie ontwikkeld waarbij je haast alle items met elkaar kunt combineren. Ik heb vroeger nooit lange tights gedragen omdat de pasvorm niet ideaal was, maar sinds ik de Power Epic Tight heb gepast ben ik om. Deze in zwart/witte print is gaaf, maar wanneer je voor een gewaagdere keuze gaat kun je beter de versie met zalmroze, groen en navy nemen. Nu het nog wat frisser is zou ik gaan voor een combinatie met het Dri-Fit Knit Shirt en het Impossibly Light Jack. Die laatste kan trouwens ook prima boven een spijkerbroek voor een sportieve look!
Odlo

Bij Odlo is mijn favoriete combinatie niet echt een zichtbare. Ik heb het namelijk over hun nieuwe lijn onderkleding, die niet alleen heel prettig zit maar er ook goed uit ziet! De Ceramicool Seamless Panty is een boxershort, die doet denken aan de Nike Pro broekjes. Ze kunnen dus ook prima als short gedragen worden als het lekker warm is. Het bijbehorende T-Shirt zit goed aangesloten, maar voelt niet vervelend. De unieke stof van deze producten zorgt ervoor dat het je huid actief koelt met 1ºC. Ideaal voor de zomer!

Je leest het al, er is weer keuze genoeg! Succes met kiezen, maar vooral veel plezier met shoppen! En de trainingen in je nieuwe kleding natuurlijk 😉

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt