Fit

Jelysa ging naar Italië en miste haar vlucht

Eindelijk is het zo ver. Samen met mijn vriendin, die ik  7 maanden niet heb gezien, ga ik drie dagen naar onze vriendin in Italië die daar naartoe is geëmigreerd. Wat heb ik hier naar uitgekeken. Maar……… Om een lang verhaal kort te maken; wij zijn die dag niet aangekomen omdat wij onze vlucht hebben gemist (vraag er maar niet naar).

Nieuwe tickets, nieuwe dag, nieuwe kansen. Twee dagen later proberen we het gewoon nog een keer. En jawel, gehaald hoor! Let’s go.

Als ik aan vakantie denk, dan denk ik aan zon, zee, strand, zout haar, veel lezen en chillen. Heel cliché maar ik vind het héérlijk. Maar mijn vakantie is niet compleet zonder te sporten. Beweging in wat voor vorm dan ook, is een must!

Met wat creativiteit kom je er wel. ’s Morgens 20 minuten eerder op voor een frisse duik, even een half uurtje de plaatselijke (hotel)gym in of een wandeling maken.

En samen is alles leuker. Wat elastieken en een flesje water mee, hoppa!
Met z’n drieën zijn we gaan hiken. De wandeling was in totaal +- 3 uur. Met tussendoor een kwartiertje wat oefeningen. Met 18 graden, zonnetje in je gezicht, wind door je haren en een adembenemend uitzicht, is dat zo slecht nog niet.

X
Liefs, Jelys!

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt