Fit / Food / Snel-fit

Bo, heb je je smoothie al op, en een paar wortels gegeten?

Als detox coach heb ik het zwaar, ik eet alleen maar groenten en fruit, drink elke dag een smoothie, drink liters thee en water en brand mijn vingers nooit aan alles waar suiker en vet in zit. Levensgevaarlijk!

HAHA…. Dat is natuurlijk een grote grap! Maar je hebt geen idee hoe vaak ik vragen krijg als; drink je dan elke dag een smoothie, en vind je dat nou echt lekker al die rauwkost. Nee ik drink niet elke dag een smoothie, alleen de gedachte dat ik 365 dagen in het jaar mijn blender moet schoonmaken maakt me moe. En rauwkost werkt niet voor mij, ik vind het heus wel ok hoor maar mijn darmen gaan er niet goed op. Ik word ook echt niet blij van komkkommerstengels met een dot hoemoes, daar kun je toch geen fuif mee maken. Geef mij maar een verse cappuccino in de ochtend en stokbrood met kruidenboter als aperitief. En na een karige menu in een sjiek sterrenrestaurant rij ik met alle liefde nog even langs de Mac.

Nep coach!

Ben ik nu een slechte coach, ik weet het niet. Als je iedereen aanraadt om alleen nog maar mager te eten, de suikers te laten staan, kale koffie en geen cappucciono meer te drinken en absoluut geen snacks meer te eten? Ik geloof er gewoon niet in. We hoeven toch geen mega afgetraind lijf ala Faya, we zijn mooie vrouwen met rondingen! Laten we ons daar zorgen om maken! Tenzij je natuurlijk druk op weg bent naar die killerbody, you go girl/boy! Maar daarna gewoon weer met beide voetjes op de grond toch?

En over die curves vertel ik je in mijn volgende blog met alle liefde wat meer….

X Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt