Fit

Halve marathon, Bo rende hem gister voor het eerst in Egmond

Precies een jaar geleden beviel ik van mijn tweede kindje, gister rende ik mijn eerste halve marathon. En wat voor een, dè halve marathon van Egmond! 

De start; eerst 7 km over het strand, wat een ramp

De weken voor de start waren spannend. De meest vreselijke verhalen kwamen langs; die 7 km over het strand zijn killing in het mulle zand, die duinen zijn echt zo zwaar, heuvel op heuvel af, het weer is vaak ook dramatisch, zoveel wind, of hagel, of sneeuw als je pech hebt, en dan die laatste kilometers. Uiteraard heb ik getwijfeld of ik de Egmond editie wel als eerste halve zou gaan rennen. Toch gedaan, want hey als ik deze overleef zullen alle anderen alleen maar meevallen toch?

snel fit

halve marathon egmond

Klaar voor de start

Wat hadden we een geluk met het weer, 7 graden! Het strand was perfect, overal kwamen we zeesterren tegen, amper wind, geen regel/hagel/sneeuw, de heuvels waren te doen en het parcours was ook top! Ik heb tot de 19 km heerlijk gelopen, rustig op mijn gemak, de laatste 2 km waren killing. Met mijn weeën van een jaar terug op deze dag in mijn achterhoofd heb ik me er doorheen geslagen. Niks kon erger zijn dan dat. Geen toptijd maar de medaille is binnen!

halve marathon

halve marathon egmond


halve marathon egmond

Music saved my run

Ik liep dit keer met muziek in mijn oren, ik heb sinds kort de Bose Sound Sport met hartslagmeter. Op de helft van de run heb ik mijn oortjes uitgedaan om te checken of dat toch niet fijner liep. Na behoorlijk wat gekreun om me heen toch de oortjes maar weer in gedaan ;-). De muziek heeft letterlijk mijn run gered, het werkt motiverend en met de vooraf samengestelde playlist werd ik blij!

We run disney

In september reizen Denise en ik af naar Parijs, we mogen daar meedoen met de halve marathon dwars door Disneyland. Een fantastische mogelijkheid waar we nu al naar uitkijken! Tot die tijd keihard blijven trainen om mijn tijd van gister te gaan verbeteren. Ik ben benieuwd naar jouw halve marathon ervaring, tell me!

unspecified

Liefs Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt