Fit / Personal

Collageen van Niche4health, getest door Snel Fit

Als fanatieke sporter heb je (soms) wat extra supplementen nodig. Dit is ter ondersteuning van  je dagelijkse voeding, om je spieren en gewrichten te helpen om sneller te herstellen. Je vraagt met intensief sporten veel van je lichaam, het is dan verstandig om het ook wat terug te geven. Naast mijn dagelijkse dosis magnesium, neem ik sinds kort ook collageen. 

Wat is collageen en wat doet het?

Collageen is een eiwit dat het belangrijkste bouwsteen vormt van ons lichaam. Het zorgt voor de samenhang en elasticiteit van bindweefsels zoals huid, kraakbeen en botten. De aanmaak van collageen neemt drastisch af na je 35ste, waardoor je extra vatbaar wordt voor blessures en andere kwaaltjes.

Oeps, ‘neemt drastisch af na je 35ste?!’ Ok, dat ben ik dan nog niet maar het schiet al op. In het kader van -beter voorkomen dan genezen- ontvingen wij vier potten van het merk Niche4health. Ook meteen twee voor Denise, zij is immers al echt bijna 35  ;-).

Blessurevrij sporten… dat willen we toch allemaal?

En nu, een maand later…

Laat ik hier geen TellSell praatje gaan houden, maar serieus ‘It’s f*cking amazing Mike!!’ Waar ik eerst wekelijks ellendige spierpijnen had, is het nu stukken minder. Zit dit nou tussen mijn oren of wat? Kennelijk niet want ik sla de collageen een aantal keer over en ik merk meteen een verhoogde irritatie in mijn spierherstel en gewrichten. Ik ben om! Denise trouwens ook, haar huid is nu een stuk rustiger. Want deze potjes zijn ook goed voor huid en haar. Denise merkt dat haar huid rustiger, minder rood en steviger is geworden. Er ontstaat geen ontstekingen meer in haar nek, wat eerst een probleemzone was.

#MixitMonday

De poeder is makkelijk te gebruiken. Op de Facebook pagina van Niche4health krijg je elke maandag tips om je collageen te gebruiken. Ik mix het graag door thee en kwark/yoghurt. De smaak is neutraal en niet overheersend. Wil je graag meer feitelijke informatie, ik zal je er niet mee lastig vallen, kijk dan op www.niche4health.com.

collageen

Hebben??

Het product wordt in een pot van 250 gram verkocht, daar doe je ongeveer een maand mee bij dagelijks gebruik. Nu met 15% korting (€18,28) te bestellen via deze link. Houd de Facebook pagina van Snel Fit in de gaten, vanmiddag posten we een winactie waarbij we maar liefst 2 potten verloten!

Liefs Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt