Fit

Denise’s Kerstcadeau top 5 voor sporters

De boom staat. Nu die kerstcadeaus nog…Wie mij kent, die weet: ik heb te maken met een echte koopverslaafde. Al sinds ik mijn eigen geld verdien, geef ik alles direct uit. Noem het materialistisch en oppervlakkig -vind ik ook hoor- maar je kunt mij dus altijd vragen om kerstcadeautips! Handigggg!

Ben je sportief of ga je juist beginnen? Dit zijn de musthaves voor elke sportieveling! (En ik maak het je makkelijk: de foto’s linken meteen naar online shopping!)

1. Bose SoundSport

Rennen zonder muziek, ik kan het niet. Maar gék werd ik altijd van die Apple dopjes. Ze zitten niet lekker en wees eerlijk, het geluid is niet het allerbeste. Dus ik ging op zoek naar de oordopjes voor hardlopers. Google, help! Via Bol.com vond ik deze van Bose. Ze zijn niet de goedkoopste, maar met Bose weet je wel: het geluid is subliem. Als liefhebber van 90’s R&B werd ik gekkk! Die bass! Lord have mercy! De Bose SoundSport connect je via Bluetooth met je telefoon en is dus draadloos! Ik heb er een flink stuk mee gerend (uurtje) en ze blijven echt zitten. En passen de dopjes niet helemaal: er zitten drie maten bij. Ik begon met de standaardmaat, maar de S zat beter in mijn oortjes. De SoundSport is zweet- en weerbestendig en een volle batterij gaat tot maar liefst 6 uur mee, zodat niks meer tussen jou en je work-out staat!

Shop je Bose SoundSport hier!

Kerstcadeautips voor sporters

 

2. Een heerlijke sportoutfit

Wij lopen veel en vaak. Dat betekent dat we veel sportkleding nodig hebben 😉 Gelukkig voorziet onze trendspotter bij All4running ons altijd van de nieuwste en mooiste spullen en die delen we graag met jou. De ultieme kerstcadeautip voor de sporter!

Shop via de directe links of klik op de foto’s:

Jasje: Newline Imotion Cross Jack Dames
Broek: Newline Imotion Printed Warm Tight Dames
Shirt: Newline Imotion Shirt Dames
Schoenen: Nike Air Zoom Pegasus 33 Dames

kerstcadeautip

Set: New Line via All4running.nl

kerstcadeautip

Set: New Line via All4running.nl

kerstcadeautips

3. Fun to run

Ik kreeg dit boekje van een heel lieve klant, omdat ze aan mij moest denken toen ze ‘m zag. Mensen denken dat het hardlopen bij mij vanzelf is gegaan. Nee! In tegendeel; ook ik stond puffend en huilend langs de weg, die eerste paar trainingen. Want wat zou het fijn zijn als je gewoon iedere week een rondje zou hardlopen, met plezier van die bank af zou komen, je hardloopschoenen aan zou trekken en gáán. Dat het geen moeite kost. Met dit boekje lukt het jou vast ook. Want – echt waar – het is fun to run! (En anders kom je met ons mee trainen!)

Kerstcadeautips voor sporters

4. De Flipbelt mét waterflesje

Met de halve marathon van Egmond in het vooruitzicht, ben ik lekker veel kilometers aan het maken. Een drinkbelt vind ik niet fijn, dus dit is voor mij de ideale oplossing! En omdat ik iPhone-addict ben, moet die ook mee en dat kan fijn in de belt (plus huissleutels en gelletje!) Ideaal, niet waar?

Shop de Flipbelt hier.

flipbelt-heupband-fb0114-hpk_flesje-665x665

5. De perfecte sportbeha

Waarom is de Shock Absorber de perfecte sportbeha? Wat ik vooral heel fijn vind is dat je gewoon je eigen behamaat kunt  kopen. Dus geen normale confectiematen. Prima! En het werkt. Normaal droeg ik over mijn oude sportbeha nog een top met extra borstondersteuning, nu kan ik met mijn E-cup gewoon direct een t-shirt aan doen over de Shock Absorber. No more bouncing boobies. Goed cadeautje voor onder de boom toch?

shock-absorber

Zit er niks voor je tussen? Mail me dan maar even 🙂

X van jouw personal kerstshopper!

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt