Fit

Eten / Rennen / Beminnen

Goh, wat kun je het toch druk hebben. Als trainer, geliefde vriendin, desperate housewife, blogger en social media expert ben ik constant in de weer. Snel Fit is bijna een volledige baan geworden. En dat is eigenlijk best wel kikken!

Krachtvoer

Omdat ik momenteel zoveel train, ben ik door mede-SnelFitter en goeie vriendin Bo op krachtvoer gezet: hoogcalorische voeding staat er op de giga pot. Want wat voor velen misschien als muziek in de oortjes klinkt, is voor mij niet zo leuk: ik val af! Elke dag hardlopen vreet je letterlijk op. Daarom is het zo belangrijk om serieus goed die #healthylifestyle te hanteren als je veel sport. Leuk al die groene shakes, superfoods en zuurdesem kadetjes, maar we moeten natuurlijk ook gewoon een echte maaltijd naar binnen werken. Vanavond lekker pasta met vlees dus.

I have a dream

Waar we dan zo druk mee zijn bij Snel Fit? Naast het dagelijks up-to-date houden van al onze (social) media, geef ik geef momenteel 9 trainingen per week, Bo traint en werkt ijverig aan haar studie natuurvoedingsadviseur én daarnaast hebben we regelmatig afspraken met nieuwe partners voor Snel Fit. In Alkmaar en Heerhugowaard timmeren we hard aan de weg als fitclub; we hebben nu een boel enthousiaste leden in de groep en personal training, maar er is zeker ruimte voor meer. Dus: ben je of ken je iemand die lekker buiten wil sporten maar even op weg geholpen moet worden? Of loop je al en wil je je snelheid en afstand verbeteren? Geef je dan op. En in Alkmaar vanaf 2017 ook weer intervaltraining, naast onze bootcamp for runners! Hiep hoi!

En beminnen… dat doen we ook natuurlijk. Tussen de bedrijven door.

X Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter