Fit

December cadeautips voor runners!

Een doel hebben om naar toe te weken is fijn. Je stippelt de weg uit, plant je trainingen en tussentijdse doelen in en gaat ervoor. Toch? Mijn weg naar Egmond 2018 wordt een beetje hobbelig. Zeg maar gerust erg hobbelig… Vorige keer vertelde ik al over mijn longen en dat het hardlopen nog steeds niet echt wilde. Een dikke streep door Egmond 2017 en op naar Egmond 2018! Vol goede moed, dat is het plan. Helaas is er weer een aanhankelijk virus voorbij gekomen… Koorts, flinke benauwdheid, zere longen en een verdwenen stem houden me ondertussen alweer een paar weken aan de kant. Bezoekjes aan artsen en onderzoeken staan bijna elke week op de agenda, maar helaas is de onderliggende reden van al die terugvallen nog niet bekend.

Gelukkig is de longarts het met me eens dat lichte lichaamsbeweging goed is voor mijn herstel, en dus wandel of fiets ik elke dag een klein stukje. Afgelopen week, na de zoveelste frustrerende uitslag, ben ik op het strand van Egmond uit gaan waaien. Daar, op het strand dat ik komend jaar vast nog vaak zal vervloeken tijdens trainingen, heb ik mijn Road to Egmond 2018 nog eens voor mezelf doorgenomen. 2016 is voor mij een jaar om snel te vergeten, 2017 staat in het teken van herstel en voorbereiding, januari 2018 wordt mijn moment to shine!

Maar eerst nog de feestdagen! Een drukke, chaotische, maar vooral ontzettend gezellige tijd. Hoog tijd dus om een verlanglijstje te maken met fijne cadeautips voor runners! En je kunt ze meteen shoppen door op de foto’s te klikken 🙂

Margon’s verlanglijstje

1. Orbiloc Run Dual hardlooplampje; Dit lampje is zichtbaar tot op vijf kilometer afstand en verkrijgbaar in diverse gave kleuren. Te bevestigen met een band om je arm, of gewoon met de clip aan je jas of tas. Zelfs te gebruiken als verlichting voor je hond, kan die je beschermen tijdens donkere duurlopen!

snel fit all4running

2. Flipbelt + waterfles; Met een halve marathon in het vooruitzicht, komen er ook langere duurlopen op het programma. Een drinkbelt vind ik niet fijn, dus dit is voor mij de ideale oplossing! Een aansluitende belt waarbij ik gewoon mijn telefoon, huissleutel en duinkaart mee kan nemen, maar ook een waterfles voor hydratatie onderweg.

kerstcadeautips

3. Nike haarbandjes; Niets irritanter dan die losse plukjes haar tijdens een workout. De haarbandjes zorgen ervoor dat alles netjes blijft zitten. Ik sport sowieso niet meer zonder, maar nieuwe kleurtjes en printjes zijn altijd welkom!
pdsp1-18194535v750-1

Hoe ziet jouw verlanglijstje eruit?

x Margon

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt