Fit

Boezemvriend: de Shock Absorber

Bo en ik zijn beiden gezegend met een volle boezem. Leuk voor jullie, denk je dan. Maar die voorgevel is niet altijd even prettig, zeker niet als het op sporten aankomt.

Je kent het wel. Je sportbeha’s zitten allemaal in de was, dan maar met een normale beha hardlopen. En veel geld uitgeven aan iets wat je eigenlijk gewoon spuuglelijk vindt is gewoon niet heel erg leuk. Een sportbeha bijvoorbeeld. Toch ben ik van mening veranderd. Onlangs kocht ik bij All4running de Shock Absorber Ultimate Run Bra. Voordat ik vertel over mijn eigen ervaring, moet je dit hilarische filmpje even kijken.

Juist ja, de Bouceometer… Maar je ziet nu wel duidelijk wat er gebeurt als je zonder goede sportbeha rent.

shock-absorber-ultimate-run-bra-s5044-03j-1

Wat feitjes: 44% van de vrouwen die regelmatig sporten, draagt geen sportbeha. Onjuiste ondersteuning van je borsten, gepaard met intensieve beweging, is de oorzaak van gevoelige borsten na het sporten. En wist je dat er in de borst geen spieren zitten? Alleen de grote borstspier ondersteunt de borst bij intensieve beweging. Je borsten kunnen dus gaan hangen als ze niet voldoende ondersteund worden. Die schade is trouwens alleen te herstellen door de heer Schumacher.

Bouncing Boobies

Waarom dan deze Shock Absorber? Wat ik vooral heel fijn vind is dat je gewoon je eigen behamaat kunt  kopen. Dus geen normale confectiematen. Prima! En het werkt. Normaal droeg ik over mijn oude sportbeha nog een top met extra borstondersteuning, nu kan ik met mijn E-cup gewoon direct een t-shirt aan doen over de Shock Absorber. No more bouncing boobies.

Kies voor een goede sportbeha. Laat je adviseren bij de betere sportzaak of een lingeriespeciaalzaak. Ongeacht je maat. Want we willen toch allemaal blijven slagen voor de potloodtest?

X Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter