Fit

Review: TomTom Runner 2

Sabine rent bij Snel Fit en heeft meegedaan aan de TomTom Runner 2 Clinic van All4running in Alkmaar. Zij testte voor ons dit nieuwe pareltje en vertelt je over haar ervaring. Ben je dus op zoek naar een nieuw horloge, lees dan snel mee!

Sabine: Ik, als beginnend hardloper, loop nog met m’n telefoon om de gelopen kilometers en snelheid bij te houden. Nu dat ik wat serieuzer begin te worden met hardlopen, vind ik het ook tijd worden om aan de slag te gaan met het echte werk. Een hardloophorloge! Na enig speurwerk en hier en daar wat rond gevraagd te hebben, attendeerde Bo mij op de hardloopclinic van TomTom bij All4running. Ik heb me meteen aangemeld.

TOMTOM runner 2

We werden erg enthousiast ontvangen door de trainers van All4running op de avond van de clinic. De vertegenwoordiger van TomTom vertelde ons hoe de TomTom runner 2 werkt nadat we allemaal een horloge hadden uitgezocht. Je kunt je hartslagzone, gelopen kilometers, snelheid, verbrande kcal en tijd erop aflezen. Het horloge is handzaam, makkelijk te bedienen en in te stellen. En ja, zelfs voor een leek als ik is ‘ie supermakkelijk te bieden!

Het horloge meet zelf je hartslag, geen gedoe meer met banden om je middel

Nadat iedereen het horloge goed had ingesteld, konden we aan de slag. Eerst even opwarmen.  Na ongeveer 1,5 km gelopen te hebben kregen we een stukje loopscholing waarna we weer verder gingen met hardlopen. Tijdens de loopscholing vertelden de trainers van All4running nog meer details over het horloge.

20160815_202028

Het horloge kun je makkelijk instellen op bepaalde doelen waarvoor je traint. Als je bijvoorbeeld je horloge instelt op een bepaalde hartslagzone dan trilt het horloge als je uit deze zone rent. Handig!  Zo hoeft je niet elke keer op je horloge te kijken.
Ook kan hij worden gebruikt in de sportschool, zwembad en als je slaapt zodat het horloge meet hoe ‘actief’ je bent geweest in je slaap. Je kunt hem koppelen aan je telefoon, waar je je run kunt synchroniseren met een speciale app die je kan downloaden of met je favoriete hardloop app.

Mijn conclusie over de TomTom runner 2 is superpositief!! Ik vind het zeker een aanrader ook omdat je geen hartslagband hoeft te dragen vanwege de sensor in het horloge.

Overtuigd? Shop dan meteen het horloge in de webshop van All4Running door hier of deze afbeelding te klikken!

TomTom Runner 2 Cardio - Small

TomTom Runner 2 Cardio – Small

Liefs Sabine

20160815_192818

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter