Food

TILBURG KRIJGT EERSTE CARPACCIOBAR VAN NEDERLAND

Bestel jij standaard een carpaccio als voorgerecht dan is dit nieuws dubbel smullen voor jou! Want… Tilburg opent de eerste carpacciobar van Nederland! Het restaurant, Vittore C., wordt gerund door Nadia Ibrahim en Annelies Rottier en gaat op 1 september open aan de spoorlaan 350 in Tilburg.

Zoals je capraccio gewend bent als voorgerecht hebben de dames het in dit restaurant anders bedacht. Er staan namelijk veel meer dun gesneden gerechten op de kaart. “Denk aan vis en groenten als hoofdgerecht en fruit of chocola als dessert. We willen af van het idee dat carpaccio alleen als voorgerecht geschikt is. Je kunt er echt alle kanten mee op”, verteld Nadia tegen Omroep Brabant.

Carpaccio lovers eat your hart out!

Lees ook: recept: vezelrijke kwarktaart

foto: Martijn Roos

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter