Food

CHOCOLADE FUDGE

Chocolade, noten en zeezout is een match made in heaven! Met dit super makkelijke recept voor chocolade fudge maak jij je eigen heaven binnen 5 minuten! Na het maken moet je wel ruim 4 uur wachten tot het stevig genoeg is, maar geloof mij het is het wachten waard! Deze fudge is vegan.

Ingrediënten.

  • 120 gram kokosolie op kamertemperatuur
  • 50 gram amandelen
  • 40 gram gedroogde abrikozen
  • Snuf zeezout
  • 80 gram rauw cacao poeder
  • 50 ml dadel of appelstroop
  • 4 verse dadels

Extra nodig.

  • keukenmachine
  • brownievorm

20160531_105139

Bereidingswijze.

Meng alle ingrediënten (behalve de amandelen en abrikozen) in de keukenmachine tot een glad mengsel. Hak in de tussentijd de amandelen en abrikozen grof. Giet het mengsel in de brownievorm en meng met de amandelen en abrikozen. Zet het mengsel voor minstens 4 uur in de koelkast zodat het goed kan opstijven.  Garneer eventueel met wat fijn gemalen amandelen, vermengt met een klein beetje zeezout.

Enjoy!

Liefs, Fleur

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter