Fit / Personal

Denise: the new perfect

Het is even stil geweest op ‘the blog’… Bo genoot heerlijk van haar verlof en ik, ik had gewoon geen tijd. Ik weet het, zó stom als je aan iemand vraagt hoe het gaat, en diegene zegt alleen maar, jaaaa, superrrrrdruk. Nou, ik was er ook zo één.Druk met de marketingklussen van Quick Branding, druk met trainingen, druk met gezin/gezellig doen/leuk zijn/social media/online shoppen/klagen dat ik het oh-zo-druk heb. En toen kwam ik er in ene achter dat ik het allemaal niet meer leuk vind. Ik loop overal de de kantjes van af, ja ook met trainen voor mezelf, omdat ik niks helemaal goed kan doen. Of er überhaupt van kon genieten. Alles moest snel, snel, snel.

Dus: tijd om het roer om te gooien! Minder werken en meer genieten, is mijn nieuwe lijfspreuk. Ik werk nog maar twee dagen en geef daarnaast trainingen aan een paar hele fijne klanten en een groep. Want dát maakt me blij. Ik word hier fitter van. Dan maar een minder goed inkomen; tassen en schoenen heb ik meer dan genoeg (oké, that’s a lie). Ik zit op yoga, sport dus ook weer voor mezelf, leg mijn iPhone weg en geniet bewuster van mijn kleine grietje.

En ik zie een tendens. Wilden we eerst massaal een sixpack zoals alle fitgirls op Instagram, nu gaan we terug naar de basis en zoeken we peace & mindfulness. Ik doe mee. Het glas is nu halfvol in plaats van halfleeg. Doe je met me mee? Ik denk dat ik er een fijner én fitter mens van ga worden.

x Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter