Fit / Food

RAUWE KOKOS TAARTJES MET CHOCO MOUSSE

Deze mini taartjes zijn super makkelijk te maken, vrij van geraffineerde suikers en geschikt voor elk moment van de dag. Je kan de bodems prima in de vriezer bewaren.

Ingrediënten bodem voor 2 personen.

  • 50 gram amandelmeel
  • 25 gram gemalen kokos
  • 8 verse dadels
  • 1 eetlepel agave siroop

Ingrediënten chocolade mousse.

  • 1 halve avocado
  • 1 banaan
  • 2 eetlepels rauwe cacao poeder
  • 3 verse dadels

Bereidingswijze.

Meng het amandelmeel in de keukenmachine met de dadels, kokos rasp en agave siroop tot een samenhangend geheel.
Verdeel het deeg over de tartellete vormpjes en druk licht aan. Zet in de vriezer voor ongeveer een uurtje.
Maak in de tussentijd de chocolade mousse door de banaan met de avocado, dadels en cacao te blenden, zet dit mengsel koud tot de bodems uit de vriezer kunnen.
Haal de bodems voorzichtig uit de vormpjes en verdeel de chocolade mousse erover. Garneer eventueel met wat kokos rasp en geschaafde amandelen.

Eet smakelijk! Liefs Fleur
___

Vegan Foodie Fleur komt net als Bo & Denise uit Alkmaar. Sinds oktober 2014 eet ze volledig veganistisch, Ze voelt zich energieker maar deed dit vooral om haar liefde voor dieren. Buiten koken om loop ze graag hard, het liefst in de vroege ochtend. Wil je meer van Fleur haar vegan creaties zien, neem dan een kijkje op haar Instagram @fleurloves2eatsleeprunrepeat

20151007_121006_resized

 

 

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter