Fit

NIEUWE COLLECTIE @ALL4RUNNING

Zo fijn, de lente is om de hoek en dat betekent: eindelijk weer lekker loopweer (dat vind ik dan!) én dat betekent ook NIEUWE SPORTKLEDING shoppen!

Ik ben die 5 lagen wel zat inmiddels, dus ik ging op bezoek bij onze nieuwe partner All4running. Dit walhalla voor hardlopers vind je in Alkmaar en in Amsterdam en hier moet je zijn hoor, voor álle merken en de beste adviezen qua kleding en schoenen.

Dus, daar ging ik. Meteen viel mijn oog op de diversiteit van alles merken en collecties. Toen ik bijvoorbeeld nog voor Saucony werkte, waren die collecties eerlijk gezegd nogal saai. Veel zwart, niet erg modieus… maar nu is daar niks meer van waar.

DWfotografie-5 kopie

De modekleur dit voorjaar is blauw, dat vind je terug in alle collecties. Ik paste items van Odlo, Saucony, Asics en Nike, dat setje zie je op de foto’s. Nike was toch weer mijn favoriet. Waarom? Omdat de prints, materialen en kleuren net even spannender zijn. Die broek die ik aan heb, is toch fantastisch?? Je shopt alle items trouwens door op het plaatje te klikken!

Nike-Palm-Epic-Lux-Crop-Tight-Dames-719803-486Nike-Air-Zoom-Structure-19-Hardloopschoenen-Dames-Zwart-806584-001

DWfotografie-4

Odlo kende ik nog niet echt, maar is wel leuk vrouwelijk, met pasteltinten en grafische prints. En ook Saucony had dus leuke tops en jasjes, maar die bewaar ik nog even voor de écht zonnige dagen.

Wist je dat je bij All4running een complete loopanalyse kunt krijgen? Binnenkort gaan Bo en ik dit aan den lijve ondervinden. Houd onze blog dus goed in de gaten als je nieuwe schoenen nodig hebt, want wij geven je alle tips & tricks.

X Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter