Fit

MIJN EERSTE KEER

En dan is er de dag dat het precies 6 weken geleden is dat je bent bevallen en je van de verloskundige weer rustig mag gaan hardlopen. WOW! Maanden verlangde ik naar deze dag. Maar wat nou als ik na 2 bevallingen wat losser ben van binnen en alles er bij de eerste paar minuten rennen zomaar uitstort van onder? Of dat ik spontaan in mijn broek plas? Of er nog zoveel melk in mijn borsten zit dat ik slagroom geef?

Met dat alles in mijn achterhoofd heb ik toch mijn hardloopschoenen maar aangedaan. Een outfit om te janken want niks past nog. Ze zeggen wel is dat het gaat om het schoeisel dus van mijn part ga ik rennen in alleen mijn voedingsbeha met daaronder mijn flitsende Asics.

En wat ging het lekker! Uiteraard rustig aan gedaan 2x 7 min met 3 minuten wandelen tussendoor. Nergens last van, wind door mijn haren, alles nog op zijn plek en zelfs een droge onderbroek 😉

I’m back!!

Liefs Bo

PS: voor iedereen die zich nu meteen grote zorgen maakt om mijn bekken, buikspieren enz wees gerust, ik luister altijd heel erg goed naar mijn lijf en zal direct stoppen als het niet meer gaat. Deal? 😉

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter