Fit

TRAINER MARS PROBEERDE BODYTEC LOUNGE!

Manuel Broekman, Bo van Erven Dorens, Chantal Janzen en nog een handjevol BN’ers hebben het al ontdekt. Een workout van slechts 20 minuten die gelijk staat aan 3!! uur trainen in de sportschool.. In een wereld waarin we allemaal druk zijn en haast hebben, is dit wellicht dé oplossing?!

‘Na mijn bijna-doodervaring ten gevolge van een proefles Crossfit vorige week dacht ik, Mars, als zelfs Patty Brard dit kan. Let’s do this!

image2

Personal Trainer Elvin geeft me een kledingpakketje en gooit er tussen neus en lippen even door dat de elektroden het beste hun werk doen als je hier geen ondergoed onder draagt. Uhm.. Hè wat?! Ja, nee, natuurlijk, doen we…

Hebben ze de temperatuur hier nou expres op standje ‘baal-jij-even-dat-je-ook-echt-gewoon-naakt-in-dat-pakje-bent-gestapt’ gezet?!

Ietwat onwennig, (hij zei dit toch echt?!) loop ik terug naar de ruimte met spaceship-apparatuur. Hebben ze de temperatuur hier nou expres op standje ‘baal-jij-even-dat-je-ook-echt-gewoon-naakt-in-dat-pakje-bent-gestapt’ gezet?! Vervolgens komt er nog even een plantenspuit met (goddank) warm water langs. Want.. Iedereen die een beetje heeft opgelet tijdens natuurkunde weet dat water stroom geleidt..

Ik word door 2 mannen (je kunt het slechter treffen) in een soort harnas/korset gehesen met daaraan allerlei snoertjes. Als een soort ‘astronaut meets USB-stick’ word ik vervolgens aan een monitor gekoppeld en krijg ik een fijne, duidelijke uitleg van eigenaar Marten over de wondere wereld van Electro Muscle Stimulation. Flesje Spa Reine krijg je erbij (bij zo’n hipperdepippe ‘healthclub’ kun je natuurlijk niet met je hergebruikte Vomarfles aankomen).

Er volgt er een workout waarbij je, als je ernaar kijkt, vast denkt ‘wat een aanstellers’! Niets is minder waar. Steeds volgt er een soort gekke trilling van een paar seconden door een spiergroep waar je door middel van een goede spanning en houding doorheen ademt.

Van squats tot planking, crunches en oefeningen voor de biceps en triceps. Alles komt aan bod en door de stroomschokjes, spant alles zich zo enorm aan dat je na 20 minuten staat te zweten als een otter!

Smoesjes met betrekking tot tijdgebrek, zijn dus verleden tijd. Wat een gave training!! Het zorgt voor een betere doorbloeding, actieve aansturing van de spieren, stabielere stofwisseling, een gezondere huid en snel resultaat! Klinkt lekker Tell-Sellerig, maar goed, het was dan ook AMAZING. Ieder kan op eigen niveau trainen (kijk voor een gratis proefles op bodyteclounge.com) en de persoonlijke coaching maakt het echt tot een top workout! Bedankt Elvin en Marten! Ik kom zeker nog eens terug:)


Marceliene is onze hardlooptrainer in Heerhugowaard en geeft daarnaast personal trainingen via Snel Fit!

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter