Fit

10 REDENEN OM WÉL TE GAAN RENNEN IN DE KOU

Ik zit lekker op de bank en probeer mezelf op te peppen om naar buiten te gaan en de kou te trotseren. Het is ongeveer rond het vriespunt en na deze tamme ‘winter’maandjes zijn we echt niks gewend. Het is koud. Maar dat vind ik niet zo erg. Die wind, die vind ik echt niet lief.

De wind is onvoorspelbaar. Die ontneemt je de adem, zoals velen in Egmond ook ervoeren. Als je nu een intervaltraining met windtegen doet, heb ik het gevoel dat ik een zwaarbeladen sleetje mee moet trekken.

En hoe zeer ik ook van een uitdaging houd, dit is niet het soort uitdaging waar ik zin in heb. Het lijkt iets tegen-natuurlijks om de deur uit te gaan. Maar, uitdagingen en doelstellingen zijn niet voor mensen die van comfort houden. Omdat ik weet dat er velen met mij tegen de kou op zien, heb ik een lijstje gemaakt (ook voor mijn eigen motivatie) waarom ik wél naar buiten moet.

  1. Met stip op nummer 1: het hele jaar door naar buiten gaan is goed voor je ziel
  2. Je kunt het weer op een raceday ook niet voorspellen, dus omarm de omstandigheden. Dan kun je alles aan!
  3. Soms is het heel goed om iets te doen waar je eigenlijk tegenop ziet
  4. Trots! Evy is fier op u! Áls je gaat dus.
  5. Als je eenmaal buiten bent, is het echt wel lekker. Je weet dat dit waar is
  6. Je leeft op van de buitenlucht, zeker na een lange kantoordag met de kachel aan
  7. Je wordt er sterker van. Van binnen en buiten.
  8. Je loopt niet achter op je trainingsschema
  9. Je hoeft niet lid te zijn van een sportschool
  10. Een goed excuus om leuke loopkleding te komen want je moet zóveel lagen aan hehe

Succes. What doesn’t kill you makes you stronger!

x Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter