Fit

DE BESTE PLAYLIST EVERRRR!

Dit herken je vast wel: je zit midden in een heerlijke flow tijdens een run maar in je oor galmt de hele tijd hetzelfde nummer. KAK! Dat werkt niet echt motiverend. Zo’n oud nummer dat je te vaak hebt gehoord….

Daarom geef ik jou een superfijne tip voor de allerlaatste én meest opzwepende afspeellijsten van dit moment. We LOVE it! Dit is de selectie van januari 2016. Vind je dit handig? Laat ons dan op Facebook of via een comment onderaan dit artikel weten wat jouw favoriete nummer is van dit moment, en bij voldoende reacties stellen wij voortaan zelf regelmatig afspeellijsten samen.

Succes en luister mijn tip voor deze maand HIER (je moet wel Spotify gebruiken!)

x Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter