Food

AMANDELKOEKJES MET CHOCOLA EN CRANBERRIES

Voordat ik volledig plantaardig at was ik verslaafd aan American chocolate chip cookies, maar omdat in de meeste koekjes dierlijke producten zitten, maak ik af en toe zelf een soort van chocolate chip cookies. Deze variant met amandelmeel is een van mijn favorieten.

Ingrediënten voor 6 koekjes

• 140 gram amandelmeel
• 2 eetlepels gesmolten kokosolie
• handje gedroogde cranberries
• 1 eetlepel agave siroop
• 1 eetlepel water
• handje pure chocolade in stukjes
• 1 ei ( ik gebruikte 1 eetlepel chiazaad vermengt met 3 theelepeltjes water als vervanging voor het ei)

2015-12-30 15.46.11

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng alle ingrediënten door elkaar. Verdeel het deeg in 6 gelijke balletje en druk deze voorzichtig plat als een koekje. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ongeveer 25 minuten, halverwege de koekjes een keer omdraaien.

Easy isn’t it! Liefs Fleur.
___

Vegan Foodie Fleur komt net als Bo & Denise uit Alkmaar. Sinds oktober 2014 eet ze volledig veganistisch, ze voelt zich energieker maar deed dit vooral om haar liefde voor dieren. Buiten koken om loopt ze graag hard, het liefst in de vroege ochtend. Wil je meer van Fleur haar vegan creaties zien, neem dan een kijkje op haar Instagram @fleurloves2eatsleeprunrepeat

20151007_121006_resized

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter