Food

0 TIPS OM SLANK DE KERST DOOR TE KOMEN

Leuk hoor de ‘healthy lifestyle’ trend maar moeten we deze nu serieus ook met de feestdagen door voeren?! Wat is er mis met het kerst’mis’ eten? Waarom zouden we onszelf niet gewoon lekker laten gaan? Uitgebreid ontbijt, brunch, lunch, tussendoortjes, 4-uurtje, voor- hoofd- en nagerecht, toetje(s), kaasplank en uiteraard niet het wijnarrangement te vergeten! Laten we dat gewoon doen, wat kan het schelen? Keihard eten en drinken tot dat je niet meer kunt!

Ok ik beken, ik wil me gewoon niet zo alleen voelen in mijn laatste we(e)k(en) van mijn zwangerschap en roep jullie op om lekker met me mee te eten 😉 En echt, na deze ‘hoe kom ik NIET slank de kerstdagen door’ wil je niets anders dan weer je ‘healthy lifestyle’ op pakken. Doe je mee? 🙂

Lieve allemaal, hoe je deze dagen ook door gaat komen ik hoop dat je vooral geniet! Fijne feestdagen!

Liefs Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter