Fit

WE FIT TOGETHER: IK GA JE HELPEN

Wil je fitter worden? Slanker, sterker, gezonder en blijer? Maar zie je al een berg op tegen al dat gezond doen? No worries: Snel Fit helpt je. Vanaf 1 december hebben we een leuk aanbod voor je: personal training voor een zachte prijs.

PERSONAL TRAINING
Personal training is helemaal gericht op JOU, zoals de naam al doet vermoeden. Samen gaan we jouw doel vaststellen en beginnen aan een weg naar verbetering. We hebben een speciale pakketprijs voor je samengesteld, die geldig is tot 31 december 2015. Meld je dus snel aan!

KOSTEN
Je kunt kiezen uit twee opties, die elk bestaan uit tien weken coaching:
☆         Personal FIT coaching, 1 training per week en een loopschema € 365,-
☆☆     Personal FIT coaching, 2 trainingen per week € 650,-

Ik haal je op en neem je mee! En NEE: we gaan niet alleen maar hardlopen. Tijdens deze personal training, die past bij jouw niveau, krijg je een total body workout: na de warming up gaan we duurlopen of intervallen, gevolgd door flink veel krachttraining met lichaamseigen gewicht, maar soms ook met behulp van de kettle bell of springtouw. Heerlijk en je voelt je echt al snel sterker en fitter worden. En de spiegel zal dat bevestigen!

Dus zie ik je snel, topper? Samen aan de slag, waardoor jij je tijdens de feestdagen niet schuldig hoeft te voelen als je het er even lekker van neemt.

Meer info of aanmelden: denise@snel-fit.nl.

Tot snel?

Liefs!

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter