Food

WORTEL, ZOETE AARDAPPEL, GEMBER SOEP

Soep weer! Ughh het is echt herfst hoor. Al dagen aan het regenen. Zo ontzettend saai en ongezellig dit weer! Dus ik maakte een lekker vullend soepje op m’n vrije dag. Simpel en gezond!

Ingrediënten voor 1,5 liter:
– 3 groenten bouillon blokjes (liefst bio)
– 600 gram winterpeen
– 200 gram zoete aardappel
– gember (naar smaak)
– 4 teentjes knoflook
– peper & zout
– eventueel een ui

image

Bereidingswijze:
Fruit de ui & knoflook aan. Voeg hierna het water toe. Als dat kookt kan je de bouillon blokjes toevoegen. In de tussentijd snijd je de winterpeen, schil en snijd je de zoete aardappel en gember. Voeg deze toe aan de bouillon samen met de tijm. Laat lekker een kwartiertje pruttelen. De staafmixer erin of je kunt de blender gebruiken. Voeg nog wat peper & zout toe naar smaak.

Smakelijk!

Liefs Merel
___

Merel is naast haar fulltime baan in de horeca altijd bezig met eten en met sporten. Omdat ze gek is op eten is ze zich gaan richten op gezonde voeding om zo bewust mogelijk te snoepen. Merel is gek op hardlopen en laat dat nou ook precies bij ons passen! ‘Niks voelt zo fijn als ‘s ochtends vroeg uit bed gaan, hardloop kleding aan en gaan. Voor mij de beste manier om m’n dag te beginnen!’ Op haar vrije dag staat ze het liefste in de keuken om een bananenbroodje te bakken of een healthy chocolade cake. Wij delen graag haar healthy hobby met jullie. Geniet van haar mooie en gezonde recepten.Volg Merel ook op instagram @merelglansbeek

merel

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter