Food

SLANKE COURGETTINI

Spaghetti maar dan zonder spaghetti! Super gezond en ook nog is binnen 15 minuten klaar! Zo fijn! Zeker na een lange werkdag kan je dit snel maken en eet je ook nog is extra groenten. Je kan hem ook makkelijk mee nemen naar werk voor de lunch, ideaal.

IMG_1507

Benodigdheden voor 1 persoon:
-1 courgette
-cherrytomaatjes
-pijnboompitten
-1 theelepel pesto
-90 gram kipfilet

Bereidingswijze:
Ik heb voor de courgette een spiraalsnijder gebruikt. Even makkelijk uitgelegd, hier maak je spaghettislierten mee. Te koop in een kookwinkel of op internet. Mocht je niet in het bezit zijn van zo een handig apparaatje dan kan je ook de courgette in kleine reepjes snijden.
Bak de kipfilet in wat kokos- of olijfolie, spiraal de courgette en meng de pesto door de courgetteslierten heen.
Snij de tomaatjes door de helft, doe de courgette op een bord, de tomaten, kipfilet en pijnboompitten erop en klaar!
Mocht je wat extra smaak willen en tijd hebben doe dan de gesneden tomaatjes even in de oven met wat olijfolie, zout, knoflook en oregano erop. 10 Min in de oven op 180 graden zal voldoende zijn.

Eet smakelijk! Laten jullie weten wat je ervan vindt?

Veel liefs! Stephanie

___

Naast haar fulltime baan als storemanager bij Esprit wordt Stephanie vooral blij van koken. Na jarenlang eczeem te hebben gehad kwam ze erachter dat ze een allergie had tegen sodium benzoate  (E211). Vanaf toen is ze alles zelf vers gaan maken, biologisch vooral! Sindsdien voelt ze zich een stuk fitter, lekkerder in haar vel en ja: haar eczeem is weg! Daarnaast loopt ze 3 á 4 keer per week hard en kan je haar ook vinden in de sportschool, een echte Snel Fitter dus!

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter