Snel-fit

DE MAAND VAN SONYA EN DE GROETEN VAN XANDER EN LANGE FRANS

Het was me weer een seizoen van jewelste!!!! Make upje hier, make upje daar, tv werk achter de schermen, mooie mensen kleuren en aankleden, fotoshoots en zelfs een clip opname.

Voor het programma bloed, zweet en tranen mocht ik de mannen weer poederen. Ze hebben beide niet veel make up nodig dus genoeg tijd voor nog even een foto tussendoor…

4

Mijn nominatie voor de Coiffure Award heb ik niet kunnen omzetten in winst. Maar wat een mooie Gala avond was het!!! Ik voelde me net een filmster in mijn prachtige designer jurk van Kim Siderius. Later op de avond heb ik nog een dansje gedaan met de ontzettend aardige Humberto Tan. De avond heeft me zo enorm geïnspireerd dat ik alweer bezig ben met verschillende fotoshoots voor volgend jaar… 😀

Deze Fashionweek had ik een opdracht via Pierôt Coiffures. Nederlands Designer Liselores Frowijn had een expositie in het Stedelijk Museum Amsterdam waar nu doeken hangen van de Franse kunstschilder Matisse. De modellen poseerden voor zijn levensgrote werken. Fantastisch!

3

En last but not least een fotoshoot en videoclip voor Ivar “Key” Oosterloo. Deze ontzettend sympathieke en knappe jonge zanger heeft het helemaal!!!! Hij eindigde in 2012 op de vierde plaatst bij The Voice of Holland  en ging daarna op zoek naar zijn stijl en identiteit. Resultaat, in september komt zijn eerste single uit; #allesofniets

1

Na al deze heerlijke ervaringen is het nu tijd om lekker vakantie te vieren met mijn Hubby. Fijne vakantie allemaal (voor wie nog gaat ;-))!!!

Liefs Sonya

2

___

De meest kleurrijke visagiste van Nederland, Sonya Bloemhard, schrijft regelmatig als gastblogger voor Snel Fit. Zij houdt je op de hoogte van de laatste fashion events waar zij als visagiste en styliste bij betrokken was. www.kleurvansonya.nl

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter