Fit / Food

HUMAN BY NATURE, HOE MAKKELIJK WATER DRINKEN KAN ZIJN

Wat is jouw grootste uitdaging van de dag, mijne is vaak het genoeg drinken van water. Hoe vaak schiet het er wel niet bij in om 8 glazen water te drinken, of een aantal flesjes? Je begint ’s morgens netjes met een glas en in de loop van de dag verslapt je goede voornemen die je had bij het opstaan. Shit! Weer niet gelukt!

Door dit soort dagen ben ik vaak opzoek naar oplossingen waarbij het water drinken leuker en lekkerder wordt. Op instagram zag ik de fles van Human by Nature voorbij komen en was mijn aandacht meteen getrokken. Nu ben ik in het bezit van deze mooie fles en ideaal is het zeker!

Snel fit-food-103

WAT IS HET?

Met de waterfles van Human by Nature met fruit filter wordt genoeg water drinken per dag een stuk makkelijker en lekkerder! Je maakt hiermee je eigen gezonde drankje. Zo krijg je heerlijk verfrissend fruitwater. Wees creatief en voeg fruit, groenten maar vooral ook verse kruiden toe. Het werkt heel simpel! Je doet de stukjes en kruiden in het daarvoor bestemde compartiment. Vervolgens vul je de fles met water. De smaak trekt in het water en zo heb jij een heerlijk zelfgemaakt en gezond drankje! De fles is makkelijk mee te nemen. Door de lekvrije siliconen deksel kun je hem goed en veilig afsluiten. De fles is gemaakt van zeer helder en onbreekbaar tritan plastic en is BPA vrij. Inhoud is 700ml en is verkrijgbaar in zwart, rood en blauw.

WIE WAT WAAR?

Een fles kost slechts € 14,95 en kan je bestellen op www.humanbynature.nl
Zorg ervoor dat je je vulling in de fles niet uren laat weken en lauw laat worden, dit ziet er niet zo fris uit en je water wordt er ook niet lekkerder van.

FIJNE TIPS VOOR EEN LEKKER WATERTJE

-Voeg bij al je andere ingrediënten wat stukjes verse citroen, zo heb je meteen een vet afbreker in je water
-Sinaasappel munt
-Aardbei Rozemarijn
-Watermeloen en Limoen

Heb jij ook nog een goede tip? Laat het ons dan weten!

Liefs Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter