Fit

EEN SNEL LEVEN

Ik ben dus tegenwoordig forens. Ik reis heen en weer tussen mijn woongemeente en mijn werkgemeente. Vind ik dat leuk of gezellig? Nee, als ik half slaapdronken maar wel in full hair & make-up op het perron sta om 7.20 ben ik niet op mijn best. Heb ook niet de behoefte om vriendelijk uit mijn ogen te kijken. Maar de beloning van dit ordeal is groot: ik heb mijn tweede grote klus voor mijn andere bedrijfje Quick Branding te pakken en bevind mij nu dagelijks in het bruisende centrum van onze hoofdstad.

Na een lange en enerverende werkdag brengt de gele rakker mij weer naar Alkie (Alkmaar voor hippe Alkmaarders) en naar mijn kleine mini me. De dag sluit ik af in het park. Want hoe moe ik ook ben, de Snelfitters staan in vol ornaat te wachten op een intervaltraining. En ik ben ook maar een mens; daar heb ik heus niet altijd superrrrveel zin in. Maar achteraf, ja achteraf kun je zeggen: het was weer een mooie dag.

Geniet ervan peeps!

X Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter