Snel-fit

‘RUN-AWAY’ BRIDE JOYCE TELT AF NAAR DE GROTE DAG #4

Hijgend ren ik weer is als laatste achter de meute aan… Ik haat het als ik de laatste ben van de groep. Ik doe echt mijn best en er gaat van alles door mijn hoofd: “HOU VOL! Nee, het lukt me niet!
Nog even en dan kan je weer trots zijn op jezelf … GADVERDAMME!!! IK STOP! NEEEEEE!!!”
En dan zijn we er. We zijn klaar. Vol verwachting vraag ik hoe hard en hoever we hebben gerend.
Denise zegt: “ehhh…ff denken…5.43 km met 7,5 km p/u.” Huh?? Ik schrik. Nee dat klopt niet.
En gelukkig maar! De 5.43 km hebben we gelopen binnen een half uur. Dus ruim 10 km per uur. Een nieuw record voor mij! Yesss!!

PRINSESSENHAAR

Even snel douchen en dan zonder make-up of iets in mijn haar door naar de kapper.
Het is tijd voor mijn proef kapsel en make-up bij Bosman Kappers. Ik zit voor de spiegel en vraag me af hoe ik er uit zal zien… Dat er een hoop eer valt te behalen is één ding wat zeker is; ik zie er echt niet uit….
Na een uur roept mijn dochter dat ik op een prinses lijk, en inderdaad… WAUW!!! Het is mogelijk!

ORGANISATIETALENT

Nog 6 weken te gaan tot aan mijn bruiloft. De voorbereidingen zijn in volle gang. Een paar weken geleden is er een heuse weddingplanner, Linda Frans, op bezoek geweest om met mij de planning voor de bruiloft door te nemen. Het was fijn om nog even samen te brainstormen over bepaalde aandachtspunten in de planning. Bovendien heeft ze me voorzien van veel tips en nieuwe ideeën . Voor het gemak heeft Linda na deze avond een schema van tijd tot tijd voor op de dag zelf voor me gemaakt en een samenvatting met wat we hebben besproken. Wat ik ook heel leuk vind is dat ze er een sfeerimpressie bij heeft gedaan met plaatjes van de ideeën wat we hebben besproken. Als ik ernaar kijk heb ik nog meer zin in DE dag!!! Bedankt Linda!

DE KERS OP DE TAART

De bruidstaart hebben we onlangs besproken en geproefd. Ik laat mijn taart maken door Claudia van Clauscake uit Den Helder. Onder het genot van taartbiscuit met diverse vullingen hebben we onze wensen voor de taart besproken. Ik ben echt heel benieuwd hoe het er uit zal zien maar heb er alle vertrouwen in dat het een hele bijzonder mooie taart zal worden! Het was een gezellig gesprek en de biscuit verrukkelijk , ik bleef eten…. Kotsmisselijk ging ik de deur uit.

Collage 2015-07-19 17_27_04

HELLO SIZE ALMOST ZERO 😉

De weegschaal heb ik inmiddels uit het raam geflikkerd. Echt demotiverend om iedere ochtend op de weegschaal te staan en geen of weinig verandering te zien. Dit terwijl ik toch echt mijn eetpatroon drastisch heb omgegooid en nog maar heel weinig snoep.
Maar…jaja…mijn lichaam verandert wel degelijk! Maat 46 heeft plaats gemaakt voor maat 40.
Ik pas weer een hele zwik kleding van vroeger en maatje 38 en 36 liggen met smart op me te wachten.
Nog even geduld lieve jurkjes en stoere broekjes! Binnenkort mogen jullie mijn slanke lichaam weer bekleden en versieren!

Liefs Joyce

___

Joyce gaat trouwen in september 2015 en is mama van 3 mooie kinderen. Ze traint 3x per week bij Snel Fit en verteld over haar afvalrace naar haar bruiloft.

11745519_742289685881539_3384872974876804300_n

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter